UUTISET

5-vuotias Liu Hanoverin (Andover Hall) ja Like A Prayerin poika Kyle Web voitti T75 Hopeadivisioonakarsinnan Tampereella. Hirmuisessa vireessä oleva Kyle Web avasi 7-radalta kuolemanpaikalle 8.5 avauksessa. Lopussa löytyi vielä kirivaihde voittamaan uransa ensimmäisen hopeakarsinnan.
Ura nyt 72 : 9-6-14 . 11.5a . 87.510 € .

5-vuotias Liu Hanoverin (Andover Hall) ja Like A Prayerin poika Kyle Web voitti T75 Pronssidivisioonan Lappeenrannassa näytöstyyliin. Kyle Web oli T75 kierroksen pelipankki ja kesti suosikin aseman helposti. Kausiansiot nousivat jo yli 54.000 €:n.
Ura nyt 71 : 8-6-14 , 11.5a , 82.510 € .

5-vuotias Liu Hanoverin (Andover Hall) ja Like A Prayerin poika Kyle Web voitti T75 Pronssidivisioonafinaalin Oulussa ylivoimaisesti ajalla 12.9a 2100m. Kyle Webin vuosiansiot nousivat jo yli 50.000 €:n.
Ura nyt 70 : 7-6-14 , 11.5a , 78.510 € .

3-vuotias Knuckleheadin (Express Ride) ja Like A Prayerin poika Muhammed Web voitti helposti keulasta Mikkelissä. Voittoaika oli 18,6 2100 metriä voltista. Voitto oli Muhammedin ensimmäinen uransa toiseen starttiin.
Muhammed Webin omistaa West Breeding Oy, valmentaa Mira Lehto ja Jarmo Saarela ajoi. Onnittelut meille kaikille !
Ura nyt 2 : 1-0-1 ,...

4-vuotias Knuckleheadi (Express Ride) ja Like A Prayerin poika Luigi Web voitti helposti Lappeenrannassa. Voittoaika oli 18.8 2120 metriä voltista.
Luigi Webin omistaa Luigin ja Lamarin Talli, Timo Korvenheimo Valmentaa ja Tino Paldan ajoi. Onnittelut !
Ura nyt 5 : 1-2-1 , 18.2ake , 1.710 € .

5-vuotias Liu Hanoverin (Andover Hall) ja Like A Prayerin poika Kyle Web voitti Riihimäki Gran Prixin ajalla 13.8a 2100m. Kilpailu oli avoin 5-vuotislähtö 5.000 €:n ykköspalkinnolla. Lähdössä tuli myös kaksoisvoitto Like A Prayerin jälkeläisille, kun toiseksi tuli BWT Gazeau.
Ura nyt 67 : 5-6-13 , 12,5ake , 62.410 €

5-vuotias Liu Hanoverin (Andover Hall) ja Like A Prayerin poika Kyle Web voitti helposti keulasta Vermossa ajalla 13.3a 2100m.
Ura nyt 66 : 4-6-13 , 12,5ake , 57.410 €

5-vuotias Liu Hanoverin (Andover Hall) ja Like A Prayerin poika Kyle Web teki jälleen hienon esityksen takapareista ST Michel Stayerissä. Kolmas sija tuli ajalla 14.3 3120 metriä voltista. Viimeinen kierros 12 vauhtia kolmatta ja neljättä kiertäen.
Pikkuveli Lamar Web meni samana päivänä mailin 13.4a.
Ura nyt 63 : 3-6-13 , 12,5ake , 55.010 € .